23jan2017

Oppgradering av turistkartet

I dag 10. mars ble ny versjon av vårt kart til målgruppen turister og andre reisende publisert. Det trengte en liten oppdatering og for at leseligheten skulle bli bedre.

Ikonenes synlighet/plassering er nå bedre. Med hvit bakgrunn sees de godt både i det grafiske kartet og satellittvisningen. Det viktigste er likevel at vi ha fått filter, og dermed muligheten til å finne nettopp den ene servicen i kartet.

Se kartet

(Om du ikke får opp filteret i din browser, kan det være at du har vært inne hos oss tidligere, og at loggen ligger igjen. Da må du gå inn og slette loggen som ligger på nettleseren. I Google Chrome finner du denne ved å trykke på de tre prikkene bak søke feltet, når du får frem logg, trykker du på denne og sletter loggen. )

Når du bruker kartet, så kan du trykke på ikonene for å få frem åpningstider og hvem du skal ta kontakt med hvis containere er fulle og trenger tømming, eller toalettet ikke er i stand, etc.  Nettadressen man kan bruke er www.cleanuplofoten.no/map

Vi håper denne servicen vil bidra til mindre avfall på avveie, og håper spesielt reiselivsnæringen benytter seg av denne tjenesten.

 

 

 

 

Se alle CUL-partnere som støtter arbeidet